Topicus

Topicus

Bij Topicus lopen we over van ambitie. We voelen ons uitgedaagd door de vele mogelijkheden die we zien om met onze innovatieve software en platformen mensen op effectievere wijze te verbinden aan organisaties en bedrijven. Het maakt bij ons niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit, want we zijn bij Topicus samen met ruim 900 collega’s verantwoordelijk voor dezelfde missie: wij willen dat jij – als gebruiker van diensten van onder andere finance, overheid, zorg en onderwijs – recht hebt op een volledig inzicht in jouw situatie. Je wilt zelf toch de juiste keuzes kunnen maken?! Wij vinden dat logisch. Dus bedenken en maken wij IT-oplossingen die positieve impact hebben, ook op jouw leven!

De sfeer bij Topicus is ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel in-house aan grote projecten gewerkt. Ook is er ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. Die combinatie zorgt ervoor dat we constant technische uitdagingen zoeken. Om onszelf en onze klanten scherp te houden. En tot digitale producten van betekenis te komen.

Wil je ons in-house helpen om meer impact op de samenleving te maken? Sluit je dan aan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Kijk op werkenbijtopicus.nl voor een actueel overzicht van onze vacatures.