DPA

DPA

DPA GEOS detacheert ervaren JAVA professionals bij (semi-) overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven. Een goede aansluiting tussen de competenties en ambities van onze professionals en de wensen van onze opdrachtgevers, staat voorop. Zo kunnen onze specialisten in alle fasen van een IT-traject het verschil maken.

De juiste professionals op de juiste plaats, op het juiste moment

Bij DPA GEOS werken ervaren developers. Specialisten in implementatie, business intelligence, functioneel en technisch ontwerp, applicatiebeheer, performanceverbetering, integratie en programmeren. De juiste mensen op de juiste plaats, op het juiste moment. Dat is onze kracht.

Voor professionals: vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij IT draait het om kennis en ervaring. Daarom staan mensen en hun kennis en expertise centraal bij ons. Onze IT-professionals werken aan afwisselende uitdagingen. Hun professionele opstelling steunt op een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze organisatie- en beloningsstructuur sluiten daar perfect op aan. DPA GEOS koppelt de flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid van een zelfstandige aan de zekerheid van een vaste baan. Consultants krijgen de ruimte om hun talenten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen. Met flexibele en zeer gemotiveerde professionals als resultaat.

Werkgebied

DPA GEOS is opgericht op 1 januari 1998. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met circa 70 ervaren hoogopgeleide IT-professionals. Sinds 1 januari 2007 is DPA GEOS een zelfstandige business unit van DPA Group N.V. Onze directie, het accountmanagement en de ondersteunende functies zijn gevestigd in Amsterdam en Bussum. DPA GEOS werkt voor organisaties in het hele land..

Ons team

DPA GEOS heeft een klein maar hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Dit heeft voor alle partijen voordelen. Korte communicatielijnen bijvoorbeeld. Die zorgen dat we onze klanten en professionals snel en goed kunnen ondersteunen.