Blueriq

Blueriq

Word jij ook blij als je perfect geholpen wordt? Op een persoonlijke manier? Mét aandacht? Wij geloven van wel. Dat lijkt eenvoudig wanneer je snel en gemakkelijk het juiste abonnement kunt afsluiten bij je internetprovider. Maar voelt haast onmogelijk als het gaat om het aanvragen van een complexe hypotheek of verzekering.

Bij Blueriq (voorheen Everest) geloven we in persoonlijke én efficiënte dienstverlening voor iedereen. We stellen stellen onze klanten, kennisintensieve dienstverleners, daarom continu in staat dat aan te bieden aan hun klanten. Dat doen we met onze dynamic case mangement oplossingen, die we maken met beste mensen en unieke aanpak op basis van slimme technologie.

Over ons

Blueriq bestaat uit 200 medewerkers. We werken in kleine, hechte projectteams, aan belangrijke business en IT doelstellingen en vraagstukken mét onze klanten. Dit gebeurt zowel op locatie bij onze klanten als op onze thuisbasis in de Gruyterfabriek in ’s-Hertogenbosch. We werken voor grote spelers in de bancaire sector en verzekeringsbranche zoals De Volksbank (voorheen SNS), Obvion, ABN AMRO en Nationale Nederlanden. Voor de overheid werken we onder andere voor de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en het CIBG (Dienst voor registers).

We bestaan sinds 1996 en zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS) en Constellation Software Inc. (CSI).

Werken bij Blueriq

Persoonlijke ontwikkeling en fun zijn voor Everest belangrijke thema’s. Daar geven we invulling aan met gezellige vrimibo’s, game-avonden, cool coding weekenden, teamuitjes, een spectaculair jaarfeest, pizza-avonden waarbij we van gedachten wisselen over nieuwe ontwikkelingen, technologieën en andere actualiteiten, interne opleiding- en ontwikkeltrajecten, de Blueriq Academy en meer.